Ubuntu Demon\’s blog

September 14, 2008

Mijn vriendin zoekt een baan

Filed under: dutch — ubuntudemon @ 6:12 pm

Ik schreef al eerder over mijn nieuwe baan en over het feit dat we een appartement toegewezen hebben gekregen. Nu zoeken we nog een baan in omgeving Utrecht voor mijn vriendin.

Ze zoekt werk voor 32-40 uur per week in omgeving Utrecht. Ze is bereid om relevante trainingen/opleidingen te volgen. Enkele voorbeelden van functies waar haar interesses naar uitgaan:
administratief medewerkster, receptioniste, intercedente, P&O medewerkster, HR medewerkster, marketing/PR medewerkster, overheidsmedewerkster, bedrijfstrainer, gastvrouw, secretaresse.

Ze werkt nu als detacheringskracht fase B voor Content. Content schreef het volgende over haar:

Marjolein is een zeer representatieve dame. Zij is rustig en blijft altijd beleefd, ook in moeilijke omstandigheden. Zij werkt graag in teamverband met een eigen takenpakket Marjolein leert snel, werkt nauwkeurig en weet van aanpakken!

Een andere referentie gaf het volgende aan over haar:

Marjolein was een prima kracht en is een zeer goede gastvrouw. Zij is flexibel (in werktijden, opvangen van andere collega’s) en is een harde werkster. Zij werkt klantgericht, zelfstandig en kan goed handelen naar eigen inzicht. Verder gaf de referentie aan dat Marjolein een vrolijke en fijne collega was.

Download haar CV als pdf. Ze is ook in het bezit van een aantal getuigschriften. Suggesties,ideeën,tips en aanbiedingen zijn welkom!

update:

Kent iemand vacaturesites waar je een cv kunt uploaden als pdf ? Alvast bedankt!

Leave a Comment »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

Create a free website or blog at WordPress.com.