Ubuntu Demon\’s blog

August 1, 2007

Pastafari-processie EO Hilversum

Filed under: dutch — ubuntudemon @ 7:12 pm

Mark van den Borre belde me vandaag op om me te vertellen over de pastafari-processie bij de EO in Hilversum. Sommige mensen verwerpen de evolutie theorie en geloven in dingen als Intelligent Design. De EO heeft een documentaire vertoond waarin ze de evolutie theorie niet eens opnoemen. Als je zin hebt in een verkleed partijtje en een ludieke actie kijk dan op :

disclaimer : Iedereen heeft het recht om te geloven wat hij zelf wil maar Intelligent Design moet niet gebracht worden alsof het wetenschap is. Ik heb zelf de EO documentaire niet gezien dus ik kan er niet veel over zeggen.

Advertisements

1 Comment »

  1. Het is inderdaad geen wetenschap. De meest triviale eigenschap om een theorie wetenschap te mogen noemen is falsificatie. De Intelligent Design theorie is niet te falsificeren, en is ook niet afgeleid (een deductie) van stellingen die falsificeerbaar zijn.

    Dus geen wetenschap, maar GELOOF.

    Dit zou op zich niet problematisch zijn, is het niet dat ze dit presenteren als wetenschap. Dit is FUD. Ik vraag me af of ze straf-rechtelijk te vervolgen zijn voor zulke leugens en manipulaties.

    Als er een god is, zullen ze gestraft worden voor deze daden. Zoveel is duidelijk. Het doel heiligt niet de middelen. Een echt gelovige hoort zich bij zulke mensen erop te wijzen dat moedwillig liegen, in naam van god, niet de bedoeling is.

    Comment by meneer R — August 18, 2007 @ 10:06 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: